Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi
Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi

Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi

Marka : Daiwa
Fiyat : ₺34.469,00(KDV Dahil)
Barkod : 4550133224058
₺3.360,73 'den başlayan taksitlerle
:
 

Daiwa Saltiga 2023 5000XH Olta Makinesi

 
  • SG23G5000XH
  • 6.2:1 devir oranı
  • Turda 110 cm sarım
  • 15 kg drag kuvveti
  • 11+1 Rulman (Mag Sealed)
  • Ağırlık : 365 gr
  • Misina Kapasitesi : PE#2.5-300mt

 

    Mag Sealed Teknolojisi : Daiwa'nın patentli " Su Geçirmez " teknolojisidir.
    Infinite Anti-Reverse : Sonsuz geri dönüş dişlisi
    ZAION AIR ROTOR : Maksimum dayanıklılık ve özel ayarlanan tasarımı sayesinde , sistem rotor boyunca daha eşit stres dağıtır, rotorun esnemesini azaltır.
    CRBB (Corrosion Resistans Ball Bearing) : Korozyon dirençli rulmanları korozif tuzlu su ortamında standart paslanmaz çelik rulmanlardan 10 kat daha uzun süre dayanabilir.İnce kum,tuz kristalleri ve diğer aşındırıcılara karşı mühürlüdür. Ayrıca son çıkan makinalarda Daiwa CRBB rulmanları daha da geliştirmiştir.
    Monocoque Body (Tek Parça Simetrik Gövde) : Tek kabuk anlamına gelen bu yapı sayesinde dişli yuvaları genişleyip, daha büyük dişliler gövdelere monte edilebiliyor. Bu sayede hem makina torku artıyor, hem de dişlilerin birbirine montesinde oluşan boşluklar minimuma iniyor. Dişliden gelen ses engelleniyor, vida yuvası teke inerek su sızdırmazlığı gelişiyor. Vida sabitleme kulakları olmadığından ayrıca makina hafiflemektedir. %70 daha fazla sağlam bir gövde yapısı sunmaktadır.
    ABS : Misinanın kafadan başlarken boşluksuz bir şekilde boşalmasını sağlayan ABS (Anti Backlash) sistem aynı zamanda suni yemlerinizin daha uzun mesafelere ulaşmasını sağlar. Misinanın olta makinesinden boşalması genellikle büyük sipiraller şeklindedir. Misinanın kıvrılmasını önlemenin en iyi yolu makarayı olabildiğince büyük yapmaktır. İşte Daiwa makinelerde bulunan uca doğru genişleyen büyük makara misinanın makaradan düzenli boşalmasını sağlar ve misinanın kıvrılmasını önler. Bu sayede daha uzun mesafelere atış yapabilme imkanı sağlanmış olur. Ayrıca sarım hızlanır. Daiwa tarafından geliştirilen olta misinasının kıvrılmasını önleyen bu patentli teknoloji sayesinde atış esnasında ,ister ip misina kullanın ister flourocarbon misina, misina olta makinenizden kıvrılmadan boşalır. Twist Buster misinanın kıvrılmasını engellemenin yanı sıra misina yatağı ve misina arasındaki sürtünmenin de azalmasını sağlar.
    AIR DRIVE DESIGN : Azaltılmış ağırlık, yumuşak dönüş ve yüksek tepki, makaranın serbestçe dönmesini sağlar. Tüm bu birleştirilmiş öğeler, AIRDRIVE DESIGN'ı oluşturmak için bir araya gelir. Tuzlu Su (SW) balıkçılık sahnesinde yeni bir çağın öncülüğünü yapmak için “TOUGH & TECHNICAL”. Tam kontrol ile eşsiz güç ve sağlamlık. Yeni bir çağa öncülük edecek yüksek özellikli makara. Baskı altında tam güç sergileyecek ve okyanuslardaki en büyük balıkları kolaylıkla yakalayacak şekilde tasarlanmıştır.
    Though Digigear G1: G1 Duralumin malzemesiyle birleştirilen yeni dişli tasarımı, dişli gücü ve hassasiyetinin zirvesini oluşturur. Makarayı en zorlu koşullarda desteklemek için %130'a varan artırılmış güç. Bu dişli tasarımı, hem tahrik hem de pinyon dişlilerinde bükülme ve deformasyon dahil olmak üzere aşınma miktarını azaltır. MQ gövdesi ile birleştirilen bu dişli tasarımı, tuzlu su eğirme makaralarının zirvesini oluşturur.
    Airbail: Özellikle ip kullanımına geçildikten sonra sorun haline gelen, atış yaptıktan sonra teli kapatırken ipin yüzüğe düzgün bir şekilde oturması sorunu, Daiwa tarafından bu şekilde çözülmüştür.
    Twist Buster 2: Misinanın kıvrılmasını, burulmasını engellemenin yanı sıra, misina yatağı ve misina arasındaki sürtünmenin de azalmasını sağlar.
    ATD Automatic Drag System : Daha güçlü, hassas ve kontrollü mücadele için Daima ATD Drag teknolojisi. ATD, enerji verimini optimize etmek için özel bir gresle emprenye edilmiş disklere sahiptir. Bu olağanüstü yüksek kaliteli ürün, başlangıçta daha fazla öğütme gücü sağlar ve daha kararlı ve aşamalı bir sürükleme sunar. ATD, mücadelenin her aşamasına uyum sağladığından, mücadelede kopma riski minimumda tutulur. Automatic adını veren bu uyarlanabilir özelliktir. Daiwa ATD ile daha akıcı, daha kontrollü mücadeleler garanti edilir.
     
     
     
Makara Boyu
5.000
Tur / Devir Oranı
6.2:1
Tur / Sarım
110 cm
Ağırlık (gr)
370 gr
Max Kalama (Drag) Gücü
15.0 kg
Kalama Tipi
Önden
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR