Duo Terrif DC-9 BULLET, sığ sularda av aramak için özellikle tasarlanmış Japon üretimi bir shallow runner maket yemdir. Yüzeyin hemen altındaki 20 ile 50 cm derinlik aralığında tutarlı şekilde iz sürer. İster yavaş ister hızlı sarımda bu derinliğe kolayca ulaşır.
Öne çıkan özelliği, standart lipless modellerde eksik olan su direncine sahip olmasıdır. Bu direnç sayesinde yem “minnow” benzeri doğal bir harekete sahiptir. Ayrıca, bu yüzme şekline ek olarak, dönüşten sonra yaptığı su yüzeyine çıkma hareketi, en çok vuruş aldığı zamandır.
Mıknatıs destekli ağırlık sistemi ve dengeli gövde tasarımı, yüksek hızda seri sarımlarda bile stabil tutuş sağlar.
Duo Terrif DC-9 BULLET, sığ bölgelerde av aramak, geniş alanları taramak ve hem yeni başlayan hem de deneyimli balıkçıların güvenle kullanabileceği, Japon yapımı yüksek performanslı shallow runner maket yemdir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.